FEBRE DIGITAL

Jocs amb suport digital per passar aquest calvari

By David O'Valley

Febre de jugar... a casa

Tots tenim clar que aquests temps que corren no estan essent els millors per sortir a fer activitats fora de casa i de l’àmbit familiar. Ho hem notat (i molt) tant a les reserves a l’escape com als nostres jocs a l’aire lliure. En canvi, com efecte expansiu del confinament, les experiències on-line s’han disparat i cada cop hi ha més oferta d’escape rooms en línia, cluedos per meet o jitsi i d’altres jocs socials a través de la pantalla. Nosaltres teníem diversos projectes però no exclusivament pensats a oferir experiències purament domèstiques, si no quelcom mixt: els jocs de descoberta auto-guiats. Seguim treballant-hi i, de fet, us presentem ja dues propostes en aquesta línia!

Tarragona Up & Down:

Tarragona Up & Down és un joc de descoberta de la ciutat de Tarragona, perfecte per jugar sol o amb un grup petit a través del dispositiu mòbil. Actualment ja la podeu trobar penjada a la web i es pot jugar en anglès. Les versions catalana i castellana ja estan a punt, només necessitem ultimar uns petits detalls, el que és segur que 2021 començarà amb aquest joc amb els tres idiomes on-line!

 

Mont-roig enigmàtic:

De forma similar que en el cas anterior, Mont-roig enigmàtic us proposa descobrir un misteri mentre coneixeu el poble de Mont-roig. Aquesta proposta està en els seu estadi final d’implantació i de ben segur en podreu gaudir ja aquest gener. No patiu pas, us mantindrem informats!

Tot Jugar i la desaparició d’en Quico Giralt:

Una novetat, també digital, és la nostra col·laboració amb Tot Jugar, l’equip creador de la sèrie de jocs Sherlock, guanyadora d’un munt de premis inclosos el Spiel d’Essen. Han decidit digitalitzar el seu joc La desaparició d’en Quico Giralt i ens han ofert un suculent descompte del 25% per als seguidors i amics de Fix the History i Ludi Artis. Si us animeu a jugar, podreu fer-ho per 7,5€ en comptes 10€ amb el codi ludi-artis.

La novetat més important de totes!

Doncs això, ja ho podem dir: aquest 2021 el nostre joc Operació Anselm Ferrer tancarà les seves portes. Ha arribat el moment de renovar la sala i implantar el joc que ja fa temps estem madurant. No us direm res més sobre el nou joc, només us animem a jugar Operació Anselm Ferrer abans de que tanquem (no tenim data encara, però serà aviat) si encara no ho heu fet.

 

Res més a dir!

Us desitgem unes bones festes i una bona entrada d’any! Molta salut i molta força, fixters!