Activitats a mida

LUDI ARTIS

Intelligent Games

Un relat - joc d'investigació de Josep Izquierdo i Martí Lucas

La desaparició d'en Quico Giralt

Fa dos dies que el detectiu Quico Giralt no dona senyals de vida. La taula i el suro del seu despatx són un escampall de documents. Només si esbrineu què estava investigant i què va descobrir, tindreu opcions de trobar-lo i, si és necessari, d’ajudar-lo…

joc detectivesc

 El joc té dues parts: a la primera, haureu de llegir, observar, lligar caps, deduir… i, quan penseu que teniu una idea del que ha passat, respondre un qüestionari de vuit preguntes sobre el cas.

100% digital

Us convidem a resoldre un cas detectivesc fent ús del vostre enginy i habilitats deductives, a través de l’ordinador, amb el vostre nucli de convivència o per videotrucada.

Un cas sense resoldre

A la segona part -més literària-, haureu de prendre decisions per tal d’arribar a un final feliç… o a un de tràgic.

Joc 100% digital

Joc de detectius

90 a 120 Minuts

2 a 5 Jugadors

Dificultat
4/5

Per jugar a casa

Cerebral

16+

10€

7,5€
amb el codi "ludi-artis"

Us duem aquest joc d’investigació, adaptat a un entorn 100% digital, elaborat per uns mestres de la investigació i la deducció, creadors de la serie de jocs Sherlock (de la que nosaltres en som molt fans!) Amb aquesta col·laboració, els usuaris i amics de Fix the History i Ludi Artis gaudireu d’aquest joc amb un 25% de descompte si feu servir el codi: “ludi-artis“. No deixeu passar aquesta oportunitat, la vida d’en Quico Giralt depen de la vostra astucia!

Altres jocs amb suport digital