Ludi Artis'

L'AVI

Una Història Increïble

SECRETS

Aquells qui acceptin aquest cas de l’Agència dels Secrets, estaran seguint les últimes voluntats de la Valentina, una dona combativa que va viure aquells durs temps de guerra i post-guerra. Els jugadors emprendran un viatge, tan físic com emocional, pels carrers de Vilanova i la seva línia costanera tractant d’esbrinar quin és el llegat ocultat per la Valentina. Un llegat silenciat per anys de dictadura.

Informació Oculta

RIGOR

L’aplicació mòbil l’Avi és una de les propostes guanyadores de la beca europea MedGaims amb implementació a la ciutat de Vilanova i la Geltrú. Aquesta rigorosa aplicació vol vincular la descoberta de la ciutat amb els dramàtics fets de la Guerra Civil i les deportacions de vilanovins als camps d’extermini nazis.

Guerra Civil

COLPIDOR

L’Avi és molt més que un joc on haurem de cercar indrets i resoldre enigmes, és un història colpidora on les nostres decisions seran fonamentals per determinar-ne el final.

Joc Digital
-
Itinerari gamificat

Guerra Civil
i
Deportacions

240 Minuts

1 a 3 Jugadors

Dificultat
2/5

Exterior

Físic

14+

Gratuït

  • És un joc seriós sobre la Guerra Civil i les deportacions a Vilanova i la Geltrú
  • Per jugar s’ha de descarregar l’APP
  • Funciona tan a Android com a iOS
  • Es recomana un jugador o dos per dispositiu
  • Es pot definir el joc com a novel·la jugable on els capítols es desbloquegen seguint un itinerari
  • Es recorren dos itineraris, el primer per la línia de costa seguint el búnquers, el segon cercant les Stolpersteine pel nucli urbà