MESURES COVID19 i PRESENTACIÓ DEL BLOC

Temps extraordinaris, mesures extraordinaries

By David O'Valley

PRESENTACIÓ – MESURES COVID19 – CUPÓ SOLIDARI

Doncs inaugurem bloc amb la sana intenció de parlar de les nostres coses, ja sabeu, de tot allò què és i envolta Fix the History i la nostra participació en el projecte Ludi Artis. Parlarem d’Escape room, de jocs i gamificació i us mantindrem informats de les novetats del sector i de la nostra casa.

Malauradament, hem de començar parlant de pandèmies i de les mesures i recomanacions que començarem a implementar de cara a quan tornem a obrir les portes. Hem de ser honests, no hi ha mesures clares a dia d’avui, però sí que tenim una idea de per on podem començar. Tampoc podem donar una data d’obertura, sembla que el 25 de maig podrem re-iniciar la nostra activitat, tot i que també és parla de l’11 de maig, encara que sembla massa prematur. Us anirem informant.

Les mesures Covid19 que prendrem a Fix the History:

 
  • Pel que fa a les mesures d’higiene, farem una neteja intensa de les instal·lacions, desinfectant la mateixa, de cara a la reobertura.
  • La neteja es mantindrà diàriament (no és novetat) i es desinfectaran tots el elements sensibles entre sessions. També és realitzaràn dues netejes intensives abans d’obrir i en tancar l’establiment.
  • El nostre establiment disposarà de paper secant en substitució de les tovalloles de roba.
  • També disposarem de gel desinfectant per a ús tòpic, d’ús obligatori per iniciar la sessió.
  • L’equip de Fix the History us atendrem amb mascareta i guants de làtex.
  • Per poder participar haureu de portar les vostres pròpies mascaretes i guants.
  • Recordeu que aquestes mesures poden variar, anirem informant-vos de les novetats (si hi són).

Reserva solidària:

 

Així mateix, sabem que temps extraordinaris requereixenGamificación Turística mesures extraordinàries: som una de les regions més afectades per la pandèmia del Covid-19, que està tenint un gravíssim impacte mundial. A Catalunya, l’equip de metges i investigadors de la Fundació Lluita contra la Sida, l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol i IrsiCaixa està treballant intensament en la recerca d’una cura per aturar la pandèmia, en el marc del primer assaig clínic pioner aprovat per l’Agència Espanyola del Medicament. En l’equip hi participen científics com el Dr. Bonaventura Clotet i el Dr. Oriol Mitjà, i han promogut la iniciativa #JoEmCorono, per recaptar fons per aquest projecte tan necessari i urgent.
     Nosaltres volem ajudar, volem oferir-vos cupons solidaris amb els que nosaltres obtenim liquiditat, vosaltres us garantiu una estona divertida després del confinament i tots junts lluitem contra el Coronavirus. Amb el codi que obtindreu podreu fer una reserva normal, sense data de caducitat, un cop reobrim portes i, al mateix temps, estarem fent una donació del 15% del ticket a #JoEmCorono per seguir la investigació i lluita contra el virus. Així doncs, col·laborem?