FASE 1 i propostes per fer a l'aire lliure

Temps extraordinaris, mesures extraordinaries

By David O'Valley

Benvolguts, ja som a la Fase 1 de la desescalada programada pel govern en el lent retorn a la ‘nova’ normalitat. Hem estudiat les indicacions donades al BOE, hem mantingut llargues converses amb altres companys del sector i hem decidit que romandrem tancats fins a la Fase 2. Els motius passen, d’una banda, per quelcom que per nosaltres és un greuge, no tenim un concepte d’activitat específic i, de l’altre, no volem arriscar la salut ni dels usuaris ni del nostre equip. Dit això:

  • Encarem els nostres esforços a reobrir la sala de Fix the History a partir del 30 de maig. Esperem que la situació ens permeti accedir a la Fase 2, tal com està previst, el dia 25 de maig.
  • Obrirem en breu el calendari per a reservar a partir del juliol. Sembla que tant la calor com les condicions sanitàries ens garanteixen que podrem treballar sense restriccions aquestes dates.
  • El calendari del 30 i 31 de maig i de tot juny l’anirem obrint a les reserves de forma gradual segons les informacions actualitzades de la tendència del virus i de les obligacions sanitàries.
  • Us recordem que aquells que tingueu cupons ja els podreu fer servir per a reservar. Si algú te algun cupó caducat durant aquesta pandèmia, que no dubti en contactar-nos i li renovarem el mateix.
  • També disposem d’activitats a l’aire lliure i a domicili que ja es poden realitzar. Us en parlarem tot seguit.
  • Seguim estudiant i implementant les mesures sanitàries per oferir-vos la màxima seguretat.
  • Finalment us recordem que si hi ha cap canvi a nivell de normativa ens adaptarem, així que preneu aquests punts com a referencials.
  • No volem deixar de fer esment a la bona disposició i voluntat de garantir-vos unes experiències genials i segures per part de tots els companys dels escape rooms del Camp de Tarragona.
[

Una de les nostres propostes que ja fa un temps que oferim amb molt bona acollida i crítica és l’Escape Box “Moros a la Costa!”, joc ambientat en la pirateria otomana del segle XV i XVI a les poblacions de la Costa Daurada. Tot i que disposem de quatre baguls, mentre duri la situació, només n’oferirem un o dos per a realitzar en activitats pactades a domicili, preferiblement en entorns a l’aire lliure i per a grups privats per un màxim de 10 persones .

 

Un altre opciEscape Box portátiló molt interessant aquests dies és el nostre joc Operació Mont-Roig. L’hem renovat tot mantenint l’essència de joc de pistes outdoors per a tota la família i per a grups grans. Aquests dies hem d’assumir les limitacions imposades i no admetrem grups majors de 10 persones però pensem que és una proposta magnífica després d’estar tancats a casa tants dies!

Totes aquestes activitats es realitzen conjuntament amb l’empresa d’ecoturisme El Brogit Guiatges, amb una àmplia experiència en la realització d’activitats a la natura i que compleix amb tots els requisits normatius i de seguretat del sector de turisme actiu i de natura.

Ben aviat us portarem novetats i més activitats per aquests dies de confinament, fins llavors, no deixeu de cuidar-vos i d’anar amb molta cura, qualsevol pas en fals pot fer que tots els esforços fets fins ara no serveixen per a res. Molta salut!