Activitats a mida

LUDI ARTIS

Intelligent Games

Fix the History - Ludi Artis'

Tarragona Up&Down

Secrets de Tarragona

Aquesta és una proposta de turisme gamificat on tindreu l’oportunitat, de forma autoguiada, de descobrir els secrets de Tarragona, tant del casc antic com de la resta de la ciutat i descobrireu alguns dels seus tresors més ben guardats. Sereu capaços de completar el recorregut i descobrir allò que amaga Tarragona? Us animeu a fer-ho amb nosaltres?

Tarragona

Al joc de descoberta de Tarragona farem un viatge de la part alta a la baixa de la ciutat, començant entre les muralles de l’antiga Tàrraco i acabant a la vora del mar al barri pescador del Serrallo.

Racons innedits

Tarragona té tot de llocs dignes de ser visitats. Alguns fan uns dos mil anys que es van erigir, d’altres són contemporanis i vitals com la mateixa gent que hi viu. Voleu conèixer tots aquest indrets de la ciutat imperial?

Al vostre ritme

No hi ha presa, vosaltres marqueu el ritme. L’objectiu és gaudir de l’experiència sense cap tipus de presa, aturant-vos per gaudir d’un refrigeri o per accedir a algun dels espais que descobrireu. Amb calma, descobrint tots els secrets de Tarragona!

Joc amb suport digital

Descoberta de la ciutat de Tarragona

120 a 180 Minuts

1 a 5 Jugadors

Dificultat
1/5

Aire lliure

Físic

Familiar

22€

19,80€ amb el codi tarragona10

Punt d'inici del joc

Aquesta activitat s’ha desenvolupat conjuntament amb Secret City Trails i funciona via web app.  L’objectiu és apropar als turistes i visitants de Tarragona tot de racons desconeguts i interessants de la ciutat i compartir amb ells anècdotes i fets únics. Però també és una molt bona manera de redescobrir la ciutat amb amics i família! Tot això de la manera més lúdica i entretinguda possible.

Secrets de Tarragona