Comprar Esteroides España

TORNEM!

(Un cop més)

By David O'Valley

On the road again!

remittently Ja som a dilluns 23. Aquesta entrada al bloc no tocava avui, ni la temàtica volia anar en aquesta línia. Però l’actualitat mana i sembla que ja podem obrir de nou (amb restriccions). Doncs això, ja tenim els calendaris oberts, tant el d’Anselm Ferrer com el de Moros a la Costa! i podeu demanar i gestionar els altres jocs normalment. Les mesures higièniques segueixen igual que abans: ventilarem les instal·lacions, les netejarem intensament dos cops al dia, desinfecció entre sessions… i a vosaltres us toca venir en grups bombolla i amb la mascareta posada.

Aprofitem la reobertura per presentar-vos una nova gamma de jocs: els jocs de descoberta! Els jocs de descoberta són activitats digitals i autoguiades que volen  donar a conèixer un determinat indret a través d’una bona passejada, tot resolent jocs i enigmes. Ja tenim el joc de Tarragona acabat, podeu trobar-lo en anglès, encara que les interfícies catalana i castellana estan gairebé traduïdes (estem treballant amb Secret City Trails en aquesta proposta en concret, nosaltres ja tenim les traduccions dels jocs fetes i ells tot just estan adaptant la seva interfície a multitud d’idiomes!). En breu també podreu gaudir d’un altre joc de descoberta, aquest completament gratuït i produït íntegrament per l’equip de Ludi Artis. No us en podem dir res més de moment, però no tardarà gaire a veure la llum, seguiu connectats!

Finalment volem fer un petit comentari sobre els descomptes i el Black Friday. No som gens partidaris de fer descomptes per se. Entenem que la feina que fem té un preu prou ajustat i assequible per a tothom, una cosa són campanyes puntuals, bonificacions per als nostres fixters o algun que altre sorteig per l’aniversari o similar, però no ens agrada regalar la feina que fem, com entenem que no li agrada a ningú. En aquest temps complexos que corren, si voleu ajudar-nos a salvar el gremi (el nostre escape inclòs), feu-ho pagant el que val la sessió, no regatejant-ne el preu.