Nova pàgina Web!

I altres novetats importants

By David O'Valley

Nova pàgina Web!

Com molts de vosaltres ja us haureu adonat, hem renovat la nostra pàgina web. Feia temps que hi treballàvem i per fi ha vist la llum. Vam començar també a escriure un bloc fa uns mesos enrere i l’havíem deixat aturat per centrar els nostres esforços en renovar la pàgina, però ara, un cop enllestida (de fet ens falta traduir-la a l’anglès però ja tirem) tornem a la càrrega amb els articles del nostre bloc. El primer article de l’era de la nova web és per parlar… ho heu encertat! de la nova web. I anem al gra, què ja estem donant moltes voooooltes…

Creiem que ara podem donar major visibilitat als nostres jocs i productes, alhora que enllacem Fix the History amb Ludi Artis. Això us permetrà veure cada activitat en detall, poder-la reservar, conèixer les noves propostes i saber més de nosaltres.També hem ideat un sistema de categorització de cada joc molt visual i intuïtiu. Res de nou, alguns companys i entesos de la professió ja fa temps que ho proposen i ho fan servir a la seva manera. Aquesta és la nostra:

Icona de tipología de joc

La primera icona sempre farà referencia al tipus de joc, ja sigui un escape room, un box escape, un joc digital... Així, d'un sol cop d'ull ja sabeu de quina experiència es tracta.

Icona de temàtica

Aquesta icona ens indicarà la temàtica del joc i en quin any succeeix l'acció. Podreu trobar entre els nostres jocs temàtiques d'investigació, de pirateria, d'art...

Icona de temps

En tercer lloc us direm la durada de l'activitat, ja sigui de forma exacta o en una forquilla de mínim i màxim de temps.

Icona de participants

Nombre de jugadors que poden realitzar l'activitat descrita. En una forquilla de mínim a màxim nombre de participants.

Icona de dificultat

Una variable molt difícil de precisar. Hem creat una puntuació entre 1 i 5, on 1 és molt fàcil i 5 molt difícil per definir la dificultat de les nostres activitats. Aquesta valoració és complexa d'establir i molt subjectiva. Creiem que una dificultat d'1 o 2 (fins i tot de 3) poden servir per a la iniciació al món dels jocs d'escapament i de pistes, mentre que les de 5 són per als veterans. Naturalment, la dificultat final te a veure amb molts paràmetres que nosaltres no podem controlar, ja que cada jugador és únic, igual que la seva habilitat i coneixements. Així doncs, preneu aquest valors com a referencials.

Icona d'ambient

Aquesta icona ens donarà dues informacions específiques i molt clares. Si el joc és d'interior o d'exterior i, en el cas de ser d'interior, si disposa d'aire condicionat.

Icona d'adptabilitat

Aquesta setena icona ens indicarà si el joc està adaptat per a cadires de rodes (tots els nostres jocs d'interior ho estan), o bé si és un joc amb requeriment físic com passa amb les activitats que fem d'exterior, on l'adaptabilitat no depèn de nosaltres i tot sovint implica caminades més o menys llargues.

Icona d'edat mínima recomanada

El nostre sistema PEGI! L'edat que s'indica és la mínima per jugar sol a l'activitat. Aquests menors poden entrar sols a la sala però han de venir acompanyats d'un adult responsable i emplenar el document de responsabilitat. També és l'edat mínima que recomanem per al joc. Podeu venir acompanyats de menors a la vostra discreció, de fet si trobeu l'etiqueta "familiar" en aquesta icona, és perquè l'activitat està més que recomanada per jugar tots junts amb la canalla. Recordeu, els jocs d'escapament són oci adult, a priori, en la seva majoria no estan pensats per als infants.

Les icones poden variar en el seu dibuix en funció de la informació que volen aportar, però sempre apareixeran en aquest ordre.

Així mateix, cada activitat compta amb un desplegable amb les preguntes més freqüents i tot d’informació útil.

L’altre gran novetat de la web és la vinculació amb Ludi Artis. Ja podeu veure que fem i com ho fem i, en breu, disposareu d’una nova gamma de jocs de descoberta i gamificació turística (alguns d’ells veuran la llum aquesta pròxima setmana!)

Finalment, mencionar que seguim tancats per culpa de la COVID-19. No tot podia ser bo, i el dolent és molt dolent. Però a Fix the History – Ludi Artis seguirem lluitant per fer-vos passar bones estones, durant i desprès de la COVID.

Volem acabar donant tot el nostre suport a tots els companys del gremi de l’escape room, són molts els que tancaran i molts més els que ho passarem malament. Us animem a no retornar les reserves i a comprar cupons regal sempre que pugueu per a què aquest oci que tan ens agrada no desaparegui .

Ànims a totes i fins d’aquí 15 dies!