Fix the History - Ludi Artis'

Mont-roig Enigmàtic

Mont-roig

A Mont-roig enigmàtic transitarem pels carrers d’aquest bell poble tot descobrint espais i indrets que tot sovint passen desapercebuts per als visitants. I ho farem de la mà de Joaneta, una monroigenca que està capficada en la recerca d’un veí il·lustre del qual no en recorda el nom. L’ajudareu a fer memòria?

en família

Aquesta és una proposta de turisme gamificat on tindreu l’oportunitat de conèixer, de forma autoguiada, el casc antic del poble i alguns dels seus secrets més ben guardats. Sereu capaços de completar el recorregut i descobrir allò que amaga el Mont-roig més ignot?

Al vostre ritme

No hi ha presa, vosaltres marqueu el ritme. L’objectiu és gaudir de l’experiència sense cap tipus de presa, aturant-vos per gaudir d’un refrigeri o per accedir a algun dels espais que descobrireu. Fins i tot, el podeu deixar a mitges i seguir-lo un altre dia. 

Joc amb suport digital

Descoberta del casc antic

60 a 120 Minuts

1 a 5 Jugadors

Dificultat
2/5

Aire lliure

Físic

Familiar

Gratuït!

Punt d'inici del joc

Aquesta activitat s’ha desenvolupat per a Turisme de Mont-roig Miami, és completament gratuïta i funciona via web. Hi podeu accedir clicant al botó. L’objectiu és apropar als turistes i visitants del poble tot de racons desconeguts i interessants del casc antic, fent-los coneixedors d’anècdotes, fets i personatges il·lustres del poble de Mont-roig. Tot això, naturalment, de manera lúdica i entretinguda.